::: Legfrissebb hírek ::: Küldj be te is hírt! :::

Díjat nyert a magyar scifi
Nem Antal Nimródé az első magyar Predátor-folytatás
Tévéműsor ajánló - Stephen Hawking univerzuma
Ellepi a gomba a Nemzetközi Űrállomást
Az erő a magyar sci-fivel van
Ray Bradbury 90 éves
Hogyan észleljünk UFO-t?
Etikai problémákat okozhat a harci robotok alkalmazása
Ray Bradbury: sohasem kellett volna elhagynunk a Holdat
Szörnyű tudományos jóslat! De nem lesz más lehetőség!
Száz éven belül el kell hagynunk a Földet
Nyilvánosságra hozzák az UFO-aktákat
Új scifi érkezik a mozikba: itt a Skyline előzetese
Döbbenetes ütközés! Elképesztő látvány!
Autista szoftvertesztelők
Megkezdődött a javítás az űrben

Solaria Science Fiction Magazin :: Téma megtekintése - Filmek
:::: Solaria.hu Forum :::: :: Gy.I.K. :: Keresés :: Regisztráció :: Profil :: Belépés ::

Filmek
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 69, 70, 71  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb mozi- és tévéfilmek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
scaurus
Első tiszt
Első tiszt

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 7., 09:41    Hozzászólás témája: Re: Eredet Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csak hogy rágjuk a már sokszorosan lerágott gumicsontot... Nagyon Vidám

csz írta:
Milyen film az Eredet? Láttátok már?

Egy felfújt - semmi.

Kb. 45 perc után már az órámat bámultam, hogy mikor lesz már vége: a történet és a karakterek teljesen érdektelenek voltak számomra.

Tipikusan az az érthetetlen módon agyonajnározott film, amire 1 év elteltével az ember nem is nagyon emlékszik.
(Esetleg azt hiszi, hogy álmodta...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
xtra
Hajóskapitány
Hajóskapitány

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 1., 08:32    Hozzászólás témája: Re: Eredet Hozzászólás, az előzmény idézésével

csz írta:

Eredet ismertető:

http://randomskyovernomansland.blogspot.com/2010/07/eredet-inception.html

+1

http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=40999
nyuzga
progresszor

HozzászólásElküldve: 2010. július 27., 12:24    Hozzászólás témája: Re: Eredet Hozzászólás, az előzmény idézésével

csz írta:

Jó. Fasza
csz
Kikötői munkás

HozzászólásElküldve: 2010. július 25., 20:16    Hozzászólás témája: Eredet Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Odo
Obsitos

HozzászólásElküldve: 2010. július 5., 07:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Antal sci-fi film készítésére készül!

Persze mielőtt kitörne a hurrá, azonnal helyesbíteni kell: nem a mi Antalunk, hanem Antal Nimród, és a sf sem biztos, hogy százszázelékos sci-fi lesz. Egyes helyeken azt írják, hogy a tervezett Paraffin disztópikus, scifiszerű thriller lesz, mely eredetileg Antal első amerikai filmjének volt tervezve. A történet egy erős kezekkel, felülről irányított, elnyomó társadalomról szólna, ahol a polgárok megelégelik az elnyomást.

Egyelőre ennyit lehet tudni Antal tervéről, és gyorsan hozzáteszem, hogy a megtévesztő névazonossságtól függetlenül természetesen mégis kitörhet a hurrá! És kíváncsian várjuk Antal Nimród új filmjét.
Vissza az elejére
nyuzga
progresszor

HozzászólásElküldve: 2010. június 30., 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A könyvet jobban szerettem volna olvasni, de ha már filmet készítetek belőle, akkor megnéztem. Nem rossz, de a témából többet kilehetett volna hozni.
nyuzga
progresszor

HozzászólásElküldve: 2010. május 31., 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nyuzga írta:
A Lost és a Valis.

Végignéztem a bejező részig és csak azt tudom mondani hogy, TÍZES! Fasza
adamek62
Bolygóközi nagymenő

HozzászólásElküldve: 2010. május 10., 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most olvasom a 96. Galaktikát, így annyit tudok hozzátenni, hogy egy történetet építettek bele; a magyarul eredetileg ott megjelent Robotálom c. novellát.
Különben csakugyan nem sok köze van Asimovhoz, főleg nem az I, Robot-hoz.
Vissza az elejére
Alfa60
Északi vándor

HozzászólásElküldve: 2010. május 10., 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most néztem meg először az Én, a robot filmet.
Mivel nem láttam az "eredetit" , nekem nem hiányoztak a kivágott részek.
Így is emészthető volt.
Isaac Asimov eredeti művéhez kevés köze van, de valóban jó film.
A reklámszünetekkel nagyon elnyúlt.

Nagy úr is az ORTT! Bús

http://javori.sfblogs.net/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
xtra
Hajóskapitány
Hajóskapitány

HozzászólásElküldve: 2010. május 10., 13:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem nem is a reteklubbal volt most baj, hanem a rossz korhatáros törvényekkel. Mivel már oly sokszor bírságolták meg ennél kevesebbért is, nem mert kockáztatni, nehogy már károsan befolyásolja az ifjúságot Kigúnyol
Solarian
Kikötői munkás

HozzászólásElküldve: 2010. május 10., 08:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

I, Robot - RTL Klub (durva szavak következnek)

Először is leszögezem, hogy az Én, a Robot remek film, legalább 8/10, de most nem erről lesz szó.

Hanem arról a kibaszottnagy, szánalmas szarságról, amit tegnap az RTL Klub művelt vele. Mindig is tudtam, hogy ez a kedves csatorna úgy nyiszálja a filmeket, mint valami részeg szabó, de ez valami tényleg teljesen új szintje volt a böszmeségnek. Nem szoktam tévében filmet nézni, de ennek elkaptam a második felét.

MINDEN snittet, ahol a robotokat lelövik, KIVÁGTAK. Én itt nem csak néhány pár másodperces jelenetről beszélek, hanem MINDENRŐL. Ez egyszerűen annyira szánalmas, annyival alatta van mindennek, amit eddig láttam, hogy egyszerűen pofám leszakad. Egész JELENETEKET vágtak ki. A végén az egész finálét lerendezték két és fél kibaszott percben.

Egy olyan filmet cenzúrázni, mint az I, Robot. Amiben egy csepp kurva vér sincs és a legdurvább szó a 'köcsög'...

Egyszerűen nem tudom mit mondjak. Képtelen vagyok szavakkal kifejezni, hogy ez mekkora baromság, mekkora irdatlan kreténség.

Őrült Gonosz Gonosz Gonosz Gonosz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése MSN Messenger
Alfa60
Északi vándor

HozzászólásElküldve: 2010. május 9., 16:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én, a robot

20:00, Vasárnap (május 9.), RTL Klub

író: Isaac Asimov

Csak jó lehet... Mosolyog

http://port.hu/en,_a_robot_i,_robot/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=12751466&i_topic_id=1

http://javori.sfblogs.net/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Solarian
Kikötői munkás

HozzászólásElküldve: 2010. május 1., 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Iron Man 2 - Vasember 2 - 10/10

A magyarság egyik legjobb része, hogy általában - ismétlem: általában - a világpremier előtt látunk filmeket. YEAH

A Vasember 2-ben van minden, amit az első részben szerettünk. Visszatérnek a karaktereink, egyet kivéve, de még jobb is így. Mivel ez már folytatásfilm, nem kell azzal vesződni, hogy bemutassák a karaktereket. Mindenki 'kész' van, és teszi a dolgát. Folytatásként azzal a dilemmával néz szembe, hogy újítson, vagy maradjon a jól bevált receptnél. Nos, a Vasember 2 hű az elődjéhez. Megmarad a könnyed légkör, de ugyanakkor komoly pillanatoknak lehetünk tanúi. Valódi párbeszédeket hallunk, és egyik eseményből következik a másik. Rendes történet tárul a szemünk elé, amit színészeink játéka is támogat (Kivéve Scarlett Johanssont, akinek színészi repertoárja egy deszkáéval vetekszik. De neki ez el van nézve, egyéb tulajdonságai miatt:) ).

A kezdő és befejező akció között talán mintha kicsit leülne a film, de egyáltalán nem zavaró. Azt az érzést kelti, hogy itt bizony nagy finálé lesz. És van ámMosolyog

Egy tökéletes filmet nehéz felülmúlni, és ez nem is sikerült neki. Megmarad szimplán remeknek. De Facto Tökéletes!

PS: John Favreou (rendező) Tony testőreként remek, és a jelenetei is kiválóak. A pár perce Scarlettel meg egyszerűen az egyik legjobb momentuma a filmnek! A csávó nagyon király:)

PPS: A filmet értékelem, nem a szinkront az hagy némi kívánni valót maga után. De nem mondanám, hogy 'rossz'
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése MSN Messenger
nyuzga
progresszor

HozzászólásElküldve: 2010. április 11., 00:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Lost és a Valis.

Legutóbb nyuzga szerkesztette (2010. május 31., 23:23), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Hackett
Bolygóközi nagymenő

HozzászólásElküldve: 2010. április 5., 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Adminnak:
Ez egy törlendő hozzászólás, bocs a fölös munkáért. Kínos
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb mozi- és tévéfilmek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 69, 70, 71  Következő
1 / 71 oldal

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

smartDark Style by Smartor